Om du är en mycket aktiv person, tycker om att sporta, komma ut i naturen för att vandra eller löpa, så är det riktigt smart att köpa en transportbil. Det är inte bara företagare som har nytta av transportbilar, utan även träningsintresserade personer har stor nytta av dem.

Fördelar med en transportbil

När vi tänker på transportbilar tänker de flesta av oss på företagare. Men det är många som har nytta av en transportbil. Särskilt personer som lever aktiva liv med mycket sport. I en transportbil får du plats med mycket. Du vill frakta gymutrustningen mellan hemmet och sommarstugan eller så behöver du köra material åt sportklubben. Då är det perfekt att ha en rejälare bil. Men du har också nytta av bilen för att kunna komma ut i naturen: bygg om den till en liten husbil. Transportbilar är inte snygga, men de är oerhört praktiska och användbara. Du hittar prisvärda transportbilar hos Riddermark Bil, som har både Mercedes Sprinter, Ford Transit, Toyota Proace och VW Amarok och Caddy. Behöver du sälja din bil eller transportbil är det enklast att sälja den till Riddermarks Bil, som kommer och hämtar bilen på din uppfart – oavsett var du bor i landet. Du behöver inte ens städa den innan.

Bygg om transportbilen till en billig husbil

Gillar du att vandra, paddla kanot, springa långa lopp eller klättra i berg? Då är det perfekt att skaffa en transportbil som du bygger om till en billig husbil. Det har blivit riktigt populärt att campa i sin van. På YouTube hittar du många filmer om hur du enkelt bygger om en transportbil, en van, till en husbil. Perfekt om du vill åka upp till fjällen för att vandra eller löpa. Eller om du verkligen vill få komma ut i naturen: få vakna upp vid en fors, sätta på dig löparskorna och bara bege dig iväg. Med en egen transportbil har du stora möjligheter att ta med dig saker och sova överallt: i naturen och riktigt billigt under sportevent.