För att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning behöver du ha energi. Men att hinna äta en riktig måltid innan träningen kan vara svårt för den som har svårt att få tiden att gå ihop. Därför kan du i den här artikeln få några förslag på hur du med enkla medel kan få upp energin innan träningen.

Kaffe

Ett av de mest effektiva sätten att bli piggare är med hjälp av kaffe. Om du är på språng kan en termosflaska vara bra att använda. Det finns termosflaskor med tryck för dig som vill passa på att göra reklam för ditt företag eller din verksamhet. Du kan enkelt brygga kaffe och hälla ner det i termosen. Kaffet håller sig varmt i flera timmar och du kan dricka det när du behöver det. Till exempel innan du ska iväg på träning och utföra din sport. Termosflaskor är lätta att ha med sig och kan få plats i din sportbag.

Snacks

Förutom att du kan dricka dig varm och pigg kan det också vara bra med något att äta. Det finns flera bra snacks du kan ta med dig och äta innan träningen. Det finns till exempel energibars som mättar och ger energi. Sedan kan du också packa med dig frukt. Banan är den frukt som är mest känd för att mätta och ge energi. Men det kan också räcka med ett äpple eller en apelsin. Det finns även små yoghurtar eller färdiga mackor du kan köpa med dig.