Skaffa en tjänstebil som tränare

Arbetar du som tränare för någon typ av lag? Då är du troligen i behov av att köra ganska mycket bil. Dels behöver du kunna köra mellan olika matcher, men du behöver troligen också uträtta en hel del ärenden i arbetet. Då kan en BMW tjänstebil komma väl till pass.

Därför ska du välja en BMW

Varför ska du då välja just en BMW tjänstebil när du är tränare? Precis som spelarna i laget behöver plagg i rätt material för att kunna prestera optimalt behöver du en pålitlig bil för att kunna göra ditt arbete. BMW har erkänt bra och trygga bilar av hög kvalitet. Ingen tränare vill ju missa avspark för att bilen inte startar. Dessutom kommer du att kunna färdas riktigt bekvämt i ditt arbete i en BMW. Det är klart att en BMW kanske inte är ett alternativ om du sysslar med idrott för barn men för dig som arbetar med elitspelare är den absolut ett måste. Du har då en bra bil att lita på och kommer alltid kunna vara på plats som stöd för ditt lag.

Leasa din tjänstebil

Det kan vara mycket fördelaktigt att leasa, det vill säga att hyra, din tjänstebil. För en fast månadskostnad får du köra en ny bil. Hyresavtalet brukar också inkludera underhållskostnader och reparationer.