Träna med bra maskiner hemma

Jag har nu bestämt mig för att köpa ett hemmagym. Vi här på bloggen är vana gymbesökare och har tränat under egentligen hela vårt liv på olika gym. Men jag har länge funderat på att träna med bra maskiner hemma istället och anledningen är framförallt att jag kommer uppskatta att verkligen kunna träna direkt i hemmet. Det är nämligen så att jag vill komma i gång direkt med träningen, inte behöva ta mig någonstans. Det är som när jag sticker ut och springer, jag vill inte köra bil till något elljusspår, så fort jag är utanför dörren ska jag börja springa.

Så därför känns det rätt att skaffa mig ett hemmagym, men det är en ganska stor investering så därför håller jag på att kolla över vad som ger mig bäst maskin för pengarna. Det jag letar efter finns i många olika storlekar och klasser och priset är givetvis därefter. Jag är ute efter en så mångsidig maskin som möjligt, för att kunna ge en bra träning för hela kroppen. Den maskin som köper måste kunna träna allt från ben till armar till mage och bål och så vidare.

Därför faller många av de billigare maskinerna bort, då de inte ger en så mångsidig träning och om de skulle göra det så är det med för dålig kvalitet. Jag har sökt runt på internet, till exempel på Pricerunner och olika leverantörers hemsidor. Läste också många forum innan jag till slut fastnade för ett hemmagym från Personality Gym.

Den här maskinen ger mig det jag vill ha ifråga om mångsidig träning men det jag fastnade för mest var den snygga designen, som gör att jag kan möblera gymmet som en vanlig möbel när jag fäller ihop den. Allt för många maskiner är stora och klumpiga och går inte att ha någon annanstans än i ett hörn i källaren. Den här maskinen går att ha var som helst i hemmet utan att den stör någonting.

Men jag har fortfarande inte bestämt mig fullt ut, jag kan fortfarande ändra mig. Finns det något mer jag måste tänka på innan jag köper ett hemmagym? Dela gärna med er av era erfarenheter!

Hantlar

Dags att ha mer träningsutrustning hemma än bara ett par hantlar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*