Ny projektledare hos Gold Feeling

Det var längesedan vi uppdaterade något här på Gold Feeling nu. Anledningen är helt enkelt att vi har genomgått en organisationsförändring under sommaren och för att utveckla oss ytterligare så har vi nu anställt en projektledare. Anledningen är att vi känner att vi inte har fått ihop styrningen av våra projekt och äventyr så som det önskas enbart genom ideella krafter och därför har vi tvingats till detta.

Alla projekt behöver en bra ledare och där har vi under många år haft en brist. Vi har helt enkelt varit ett gäng kompisar som bestämt sig för att göra roliga äventyr tillsammans, men om det ska vara en verksamhet som utvecklas och en verksamhet som faktiskt kan bidra med något mer än bara äventyr för oss så krävs det en annan styrning. Vi vill med vår verksamhet kunna skapa berättelser även för andra, genom att kunna visa vilka äventyr vi gör och kunna bidra med kunskap och inspiration till andra. Då behöver vi också omorganisera oss.

Vi hade först en tanke om att utnyttja externa resurser, en konsult inom projektledning, för att styra upp enskilda projekt och kunna vara till hjälp under en tid framöver. Men vi kände att det blev en kortsiktig lösning och som inte skulle hjälpa oss som en helhet utan bara i enstaka fall. När vi genom bidrag och sponsring kunde lösa en projektanställning under ett år framöver var det givet att gå vidare med den varianten.

Pär - projektledareDärför har vi alltså anställt en projektledare och vi är glada för att kunna presentera Peter, som är mycket rutinerad inom framförallt projektledning men kommer också från en liknande bakgrund som vi när det gäller olika äventyr världen över. Vi ville verkligen hitta en person som delade våra värderingar och vår äventyrslysta och det känner vi att vi har fått här i Peter.

Peter började sin anställning den 1 september i år och kommer att arbeta med oss under 12 månader framöver. Vi hoppas med denna anställning kunna utveckla vår verksamhet och genomföra minst tre större äventyr/projekt under årets lopp. Peter har redan börjat planeringen på det första och vi återkommer med mer spännande fakta kring detta. Dessutom ska Peter få chansen att presentera sig närmre inom kort!

Hoppas ni fortsätter uppskatta våra äventyr!

/Gänget bakom Gold Feeling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*